05 januari 2011

Ut på Picnik!

Jag har ju hittat till PICNIK där det går att leka väldigt mycket med bilder! Här har jag gjort om en Röd Solhatt till en vit...men med lite glöd i mitten! :-D 
Här är en annan variant där det är lite mer fart och fläkt! Jag försökte glöda till den mindre solhatten också, men det ville sig inte. Det hade antagligen gått om jag hade sparat bilden på datorn och sen tagit upp den igen. 
Och här är originalet till vänster...det är en väldigt kul sida! Gratis är det mesta också. Jag har ju sett förut att många av mina bloggvänner använder den, men jag är ju lite vanemänniska och har för det mesta använt Photoscape (också gratisprogram) och det kommer jag att använda i fortsättningen också när jag laddar in bilder och bara gör om dom lite. Men när leklusten kommer fram så blir det nog att gå på picnik i gröngräset! :-)

Nu har det äntligen slutat snöa och är bara ett par minusgrader, så det får nog bli en promenad och rasta Lilla Blå. De andra stora får vara hemma ;-)

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Tänkte väl att du skulle gilla Picnik! :-D

Idag är snövädret här... Blärk!!

Susanne sa...

Svar: Ja, jag tror att de flerfärgade är honor för det är tydligen väldigt ovanligt med hanar som är både svarta och röda....

fotopunktMis sa...

Här har du en till som gärna använder Picknik..gratisversionen..ha det..Maria