23 januari 2011

Krokus-pokus?

 Efter en snöig förmiddag så...
 klarnade det upp ordentligt! Nästan-plusgrader var det och det kändes lite vårigt med ett öppet vattendrag. Mot tipspromenaden! Den gick bra, 9 rätt. Det handlade om vinterfåglar och var inte så svårt tyckte i alla fall jag ;-) 
 Cykelbanorna här i Karlstad är helt ok nu. Kommunen var snabba de där tödagarna och fick undan det mesta av modden då. Att det är lite isigt under gör inget, bara det är sandat och plogat innan. 
en...en...krokus som skymtar där vid väggen? Nåt lila är det... 
Nej :( det var bara en bit av en systembolagskasse...snuvad på ett vårtecken blev jag här! Om inte gräset kan räknas som ett sådant ;) men gräset är ju ofta grönt året om under snön. 

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Synd att det inte VAR en krokus, för tänk vad GLAD man hade blivit då!? :-D Men det fina vädret som är på dina foton är ju inte heller fy skam. Här har jag fått tillbax ang att jag skämtade om att jag ville ha ny snö i förrgår... Håller som bäst på att få det!! :-I Så då får jag väl satsa på den där röda magnolian framför linsen i en snödriva imorgon då... <:-)

Förövrigt har dagen tillbringats i diverse stolar; Bilstolen till att börja med. Dottern ville övningsköra i Älmhult, och det gick riktigt BRA. Som tack för det fick jag sedan sätta mej i hennes "frisörstol", så nu är jag både nyklippt och nyfärgad inför handbollsmatchen som snart börjar på tv!! :-D

mimmi sa...

Det var när solen började att titta fram som jag ville ner till stan innan dess var jag ganska så nöjd med att sitta inomhus och titta ut :)
Det var härliga bilder med synd att det inte var en krokus .. eller det var kanske tur för den hade nog inte klarat sig länge... hm vart tog dina droppar vägen ;)

Unknown sa...

Hej och tack för din kommentar hos mig! Av bilderna att döma har du haft en fin promenad. Synd bara att det inte var ett äkta vårtecken...
Ja, vilken tur att vi inte behöver använda film längre. Då hade det gått åt två hela rullar för att jag skull få mina senaste dropp-bilder...*L*
Ha en bra vecka!
Hälsningar/SA

♥ Carina ♥ sa...

Haha, det hade ju varit så mycket trevligare med en krokus ;)
Kram

mammakero sa...

Krokuspokus är rätta ordet! Precis när snön dragit sej tillbaka och man går ut och letar vårtecken, då hittar man inte de vårtecknen iform av blommor. Det man hittar är sånt som gömts i snö...
Sakletarna har enkelt att hitta en massa efter tö, så det är väl det absolut första vårtecknet...