01 januari 2011

Ringklocka, ring!

 Ja, min nyårsafton sammantagen såg ut ungefär så här, champagne redan tidigt på kvällen (INTE kul att stå och tvinga i sig ett glas vid tolvslaget!) och sen lite mat, vin och sällskapsspel. Eftersom det var mildväder så cyklade jag glatt halvmilen till Norrstrand, medvind hade jag också, tjohej, vad lätt det går. Det var värre vid hemtrampningen, puh...motvind och modd, men det gick fortare än att gå och smidigare än att åka buss. 
Lite raketer lyckades vi få syn på också! De här är fotade genom fönstret, men det blev lite blandad konfekt i alla fall.  
 Gamla stenbron här i Karlstad har ett väldigt vackert ljus, det är blått på ena sidan och vitt på den andra. Det stod någon och fotade den med stativ och en stor kamera. Jag hade ju bara Lilla Blå med...men det blev ok bild ändå. 
På stora torget fanns det några mystiska ljus på en liten bod...hmm...är det några rymdfarare som landat och ska se hur vi konstiga jordlingar firar nyår? 
Nej, det var nånting som fick fasaden på rådhuset att ändra färg! Grönt, blått och rött. Det var nog rätt mycket folk på torget vid tolvslaget, när vi cyklade hem så mötte vi massor som vinglade hemåt. 
 
Och nu är det 2011, få se vad detta nya år bär med sig. En ny vår förhoppningsvis och nya foton och nya stolpar ;-)
 
Dagens ordspråk:
Folk oroar sig för vad de äter mellan jul och nyår, men de borde oroa sig mer över vad de äter mellan nyår och jul
(Okänd)

2 kommentarer:

mimmi sa...

Godmorgon till den första dagen av det nya året :)
Det var ju riktig bra bilder du fick med lilla blå :)
Den stenbro måste jag också ner och fota nån kväll ..det ser jag :)
Det var en häftig färg på rådhuset

soffie sa...

å va fina foton å ett riktigt gott nytt stolpår önskar jag dej min goa stolpkompis:)