27 januari 2011

Symbol-lik

Två katter, en hund, en dalahäst, ett tennisracket, ett par skidor, en segelbåt, en älg och en roddbåt. 

Nej, detta är inget jag har sett på Blocket utan symboler i dödsannonser. Någon dator eller Iphone har jag inte sett än men det dröjer kanske inte så länge...

6 kommentarer:

mimmi sa...

Det kommer nog snart det också vill jag tro

soffie sa...

ja tyvärr kommer det nog till dödsannonserna med!

Unknown sa...

Hei og takk for hilsen. Lån den, bruk den!!!

AnnaKK sa...

Vi hade ju o-nöjet att behöva välja en sån där symbol för två månader sen, och jag tyckte att de som fanns att välja bland i vår lokaltidning var rätt fula i jämförelse med vad som tydligen finns i andra tidningars utbud. Så jag sa faktiskt till maken sen, att jag helst inte vill bli begravd i den tidningen! ;-)

Söderkyla Brrrr sa...

Herre min G....
någon sådan annons som du nämner har jag inte funderat på.
Symbol? Hm, får nog fundera kring saken.

Här svinkallt, att gå ut är förenat med livsfara.
Vem vill riskera köldskador? :-(((

AnnaKK sa...

Svar: Ja, jag trodde verkligen också att man kunde välja fritt - men det lät inte så när begravningsentreprenören hivade fram sin pärm och sa "Dessa kan ni välja bland i en annons i Norra Skåne". Och eftersom jag inte har så höga tankar om den tidningen så bara förutsatte jag att han hade rätt! ;-) Men förmodligen hade man kunnat ifrågasätta det, och antagligen även kunnat tvinga fram en annan symbol och man verkligen hade velat bråka.

Jäklar, vad jag ska härja runt i min kista om jag inte får som jag vill när jag är dö´!!! >:-D

Jag läser förresten också DN just nu. I 30 dagar. Det är en provprenumeration! :-) Tror till och med den är gratis, för något inbetalningskort var inte med välkomstbrevet som kom häromdagen!? Fast det verkar aldrig som om jag riktigt hinner mer än bara "bla-a" igenom den... <:-) (Men man behöver ju nåt eldfängt papper att tända fyr i kaminen med, om inte annat! ;-) Reklamutskicken är oftast av fel papperskvalitet för att duga till den saken... Hm!)