14 januari 2011

The sky is the limit...

 Denna vackra syn mötte mig inte i morse, utan det var igår. Solen går inte bara ner längre västerut utan också upp längre österut! Men idag lyste den endast med sin frånvaro. (Gammalt skämt, sorry...)
 Idag har det cyklats igen! Mot Bergvik! Och cykelvägen dit hade de skrapat och sandat riktigt bra. Synd att det är så olika på vägarna i stan. En del är vääääldigt ojämna och skumpiga. Och moddiga blir de ju nu om det töar lite. Men tö vill jag väldigt gärna ha nu... 
 Och under den timman jag var inne i affärerna så hann det komma ner nåt jox från himlen så jag fick faktiskt skrapa cykelsadeln! :-D Underkylt regn kallas det för tror jag.
 Tur man har spännremmar med jämt! För cykelkorgen var redan upptagen av en stor kasse. Jag fyndade ett par leggings till på Gina Tricot. Jag orkade INTE prova, men de såg rätt ok ut fast det bara var storlek S. Och när jag kom till kassan så var det halva reapriset, jaja, bara tacka och ta emot. 49 kronor var inte så farligt mycket för ett par snygga leggings, med fickor och dragkedjor vid benen och allt. Ja, fickorna var belägna uppe vid höfterna som vanligt ;-) Och de var sååå sköna!  
Lilla Videung har fått ett otäckt istäcke över sig och sover nog vidare ett tag... 

1 kommentar:

mimmi sa...

Ja idag kan man inte skryta med att ha sett någon sol :) men det var ganska skönt ute ändå.
Det var ju väldigt billigt... så där gjorde du ett bra fynd :)
Härlig bild på himlen och den stackars viden får nog gå i ide ett tag till :)
kram :)