23 december 2010

Bara -15

är det nu...
Sonen med flickvän åkte till Öland igår, de blev en hel del försenade på tåget, minst tre timmar tror jag. Sen tog det nog lite längre tid att komma fram till södra Öland än beräknat. Men jag fick ett sms sent igår att de hade kommit fram (puh)

Så någon julstress finnes det inte här, jag ska hämta min julkartong på vinden snart och titta lite om jag ska sätta upp något, men nån gran blir det inte. Kanske kan jag dekorera min dracena...det gjorde jag ett annat år! Lite glitter och kulor..hmm..
Ja, de flyger och far här utanför. Jag ska gå ut och lägga lite överblivet bröd och kött under en buske snart, så får jag se vilka som hinner dit först och tar det.
Ja, han far inte till himlen, även om det ser så ut!
Måsbild...inte så skarp heller, men det var soligt och fint igår! Jag tränar på...

Nyss ringde de från bostadsbolaget och sa att den tomgångskörande marodören blivit tillsagd...det kan löna sig ibland att påtala saker. Hoppas nu att han kan låta bli att stå där och brumma!

Om det är kallt ute så är det desto varmare här inne...jag går oftast omkring barfota och i linne. Min vetepåse har jag arkiverat i ett skåp och tjocka tröjor likaså. Det är himmelriket för en fryslort som jag! Jag tror tamigtusan att det är golvvärme i badrummet också...varmt är det där i alla fall! :-)

Dagens ordspråk:
Ungdomen skulle vara ett idealiskt tillstånd om den kom lite senare i livet
(James Thurber)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vildvittror..usch finns det såna på Bellevue=)

Va härligt att du har det varmt&skönt i nya lägenheten, här går elementen på för fullt så vi fryser inte heller.

Bra att du sa till!!!

Ha nu en riktigt Skön Jul..stor kram till en goo bloggvän.
/Ninni

mimmi sa...

Det var ju bra att du sa till så de kunde säga till den personen :)
Ja nu är det ju nästan vår väder ... bara 14 minus .. WOOW kanske man kan gå ut på en riktig lång promenad idag ...nja .. jag tror inte det ;)

Anonym sa...

Men vännen har du ingen Julstämning...va trist.
Jag brukar inte gilla Julen..har iallafall inte gjort på flera år..men i år tycker jag det är skitmysigt=)
Jag har bakat det doftar gott i hela huset..Mmmm.

jag gillar glass bara så du vet..haha

kram kram Ninni

K.E. sa...

bra att du sa till kbab om tomgångskörningen,det var en sådan här utanför i går oxå..jag blir vansinnig när jag får en massa avgaser in i lägenheten...i dag fick vi ju ett celebert besök på våran utfodringsplats...men han var grann att se på ..jag fick en massa bra bilder på den som jag lagt ut på min blogg med hjälp av en viss person...

AnnaKK sa...

Go´kväll!

Julstämning och julstämning, men det är iallafall en vit jul (som man ju har önskat sej mer eller mindre konstant i alla¨år tidigare... Hm!!) och julskinkan är nyss provsmakad. Så det är väl ganska så okej! :-) Trodde maken skulle ge sej på granen, men han har lagt sej på soffan med en tidning istället - i bästa fall glömmer han bort granen helt och hållet! ;-)


Förövrigt väntar vi på att dottern ska höra av sej (hon jobbar nog till 18, och eventuellt lite till kanske - de skulle göra en bruduppsättning), och meddela hur det ser ut med tågavgångarna från Växjö.

Skönt att din son + fästmö kom fram till sin destination. Tror de gjorde helt rätt i att åka igår och inte idag!! :-)

K.E. sa...

tackar för din kommentar.... jag får det till att det är en hanne,,honan är större och brunare...vi önskar dig oxå en god jul,,,,ha det....

Helene sa...

GOD JUL TILL DIG !!
Kram Helene.

♥ Carina ♥ sa...

En hälsning i juletid,
Hjärtligt kram och julefrid!