26 december 2010

Rea! Rea! Rea!

Jag åkte ner till city förut för att kolla in rean lite. Det var inte så värst trångt i affärerna, inga långa köer (jag var nere redan 10.00) och det bästa av allt:
Jag hittade flera saker som passade direkt!
Något som jag blev lite förvånad över var att jag kunde ha storlek 36 på kjolen och 38 på jeansen...hmm..det känns ju som om jag har suttit och blivit tjockare och tjockare under ett par månader när jag inte kan cykla och inte ens gå ut och promenera pga kylan och snöhelvetesunderlaget...
Men så tjock har jag nog inte blivit då... ;-)
Fast idag är det nästan sommar... -3 bara nu, det var betydligt lättare att andas ute i alla fall!
Och två påslakan med somrigt mönster. Två likadana! Det har jag inte haft på år och dag ;-) Här slits de tills de ramlar sönder...och det håller några på att göra nu så de här behövdes!

Och visst märks det att det är liiiiite ljusare på eftermiddagen nu :-D

5 kommentarer:

mimmi sa...

så det var inte så mycket folk i stan idag ..hm .. då kanske man skulle åka ner och titta ..men det är klart ..nu är klockan ju lite mer så då kanske fler folk har vaknat till .. sånt folk som jag .. som gärna ligger och drar sig under täcket ..LÄÄÄNGE :)
Det såg ju att vara jätte fina saker du har hittat på rean :D

Södersnåla sa...

Ja, då har du lättat på din tjocka plånbok!
Här sitter snåljåpen hemma och vägrar gå ut för det snöar.
Kanske blir det att slå på stort idag och köpa en pizza....

Då får du bädda fint idag och sova gott mellan nya lakan. ZZZZZZZZZZZZ

mammakero sa...

Spelet hette Med Andra Ord. Man får ett ord - typ badrock. Så ska man beskriva ordet utan att använda orden bad eller rock och man får heller inte peka på något istället för att använda ord. Allt sker på tid...
JÄTTEKUL!!
Själv har jag inte varit utanför dörren idag....

AnnaKK sa...

Lyckades avhålla mej från att åka till nån rea idag - och då hade jag nog dessutom fått kört till nån av de större städerna häromkring... Ska "på´et" imorgon istället, har jag tänkt, här på hemmaplan. :-) Det räcker nog för mina behov.

Sommarkläder väntar jag nog med tills jag vet om det blir sommar nån mer gång!! ;-) Däremot skulle jag kunna tänka mej att kolla om det finns nåt lämpligt skodon till nedsatt pris... Typ högskaftade kängor med grova sulor. :-)

soffie sa...

å du rean undviker jag,
fina lakan du köpte,
kram