15 december 2010

Dumma Allt om mat!

Jag råkade läsa i Allt om mat häromdagen att de testat ALLA viner på Systembolaget(!) Jorå! Och jag blev ju nyfiken på vad mina favoritviner fått för betyg. Navajas Crianza och El Coto Vintage. Mmmm...världens godaste och mest prisvärda Riojor i min mening. De måste ha fått bra betyg!

*Letar febrilt bland fyndviner*
Nä, inte där..bland prisvärt då?
Nä, inte där heller. Var var dom då? Jo, bland "köp-inte-vinerna" :O
Vaaaa? "luktar blöt bävernylonsoverall" "tråkigt och slätt"

Men är det jag som har så dålig smak?
Om jag inte hade lånat tidskriften på bibblan så skulle jag bränna den i ren protest!! ;-) 
Nog är det väl så att alla har vi olika smak. Hur kan nån så kallad smakpanel sitta och tycka (jaja, vi lever i ett demokratiskt land och man får tycka vad man vill ;-) och skriva ner viner så här.

Mina favvoviner helt dissade, buhu..
Här har det provsmakats viner vill jag lova! Och inte spottar vi ut nåt heller ;-D
Damejeannen fylldes för några år sedan, det var en idé jag fick att köpa en sådan och fylla den med korkar...men skulle man nu spara alla så blev det nog ett par såna här till! 

6 kommentarer:

mimmi sa...

Haha .. ja du .. det är inte lätt .. man skall INTE läsa sådana saker ju :)samma sak om alla saker .. vissa säger de är kanon bra andra att de är kassa. så gå efter din smak i fortsättningen också ;)

Helene sa...

Bra att alla gillar olika = ))
Ha det gott.
Kram Helene.

En sort i söder sa...

Fniss smakar "bäver", jag undrar när han åt en bäver....?

Själv dricker jag endast en sort.
Har ju lite svårt för tillsatsmedel. I undantag, kan jag dricka någon annan sort på ett kalas eller en fest men blandar gör jag ALDRIG numera. Det är förenat med livsfara! SKÅL !

Anonym sa...

Rioja viner! Jag älskar dem! Är det inte alltid så när det sitter en jury och bedömer, att det sällan blir ett utfall som liknar ditt eget...?

mammakero sa...

F...n! Alla andra gånger jag trycker för snabbt på skicka kommentar, så får jag gå tillbaka och skriva namnet innan kommentaren når dej.
Jag är den anonyme vinkännaren...

AnnaKK sa...

Stoppar du ner skruvkapsyler också i samlingen!? :-) Många vinflaskor har ju sådan nu istället för kork. Gillar jag, som brukar har ett smärre h-vete när något ska öppnas med skruvat verktyg... Det har nästan gått så långt så att en praktiskt lättöppnad skruvkapsyl är viktigare än innehållet! Fniss!!