30 december 2010

Det funkar än!

 Än så länge har den nya webbläsaren (Opera) skött sig bra...det är ju lite annorlunda att hitta i den, men jag håller på att lära mig hur man gör. En del bilder som jag försöker överföra här i "bläddra" blir dock "avvisade av servern" och visas inte..hm...sånt där förstår jag inte varför. Men det är mycket nu som jag inte förstår ;-) Varför min dator beter sig som den gör till exempel...Försöker man googla på det så står det en massa mumbo-jumbo om rootkit och exefiler och att man ska boota... :S *fattar noll*
Men nu funkar det bra så här så länge! Något jag gillar är att den sparar mina uppgifter när jag ska kommentera i bloggar så jag slipper sitta och skriva in namn och webbadress gång på gång...En annan rätt rolig sak är att denna webbläsare använder KAKOR, hehe...den har väl översatt "cookies" rakt av, men det blev genast lite kuligare. Chokladkakor kanske? Med extra choklad i, eller hur, Mimmi? ;-D

Senare idag ska jag se om jag kan gå ut och fota de små stjärtmesarna! De borde vara kvar och äta där jag såg dem igår. Kanske har jag då tur så jag inte kommer under deras paus...visst vill jag att de ska vara pausfåglar, men inte när jag ska fota dom ;-)

Dagens ordspråk:
Det är mänskligt att fela, men för att skapa kaos behövs en dator
(Okänd) 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men va gott är du på G igen=)

Hoppas du kan fota dina pippisar idag..kramen Ninni

mimmi sa...

Men hur i hela fridens namn fick du den att spara för jag fick skriva in namn och adress varje gång jag skulle skriva en kommentar hos någon.. det var därför jag gick tillbaka till firefox.
en vacker bild på regndroppen:)hoppas man snart får se en sån igen istället för is ;)
Choklad kakor med extra choklad ..det var verkligen mums det :)

AnnaKK sa...

Ordspråket stämmer verkligen! Det var ALDRIG ett större kaos på lagret på firman jag jobbade på ett tag i slutet av 80- och början av 90-talet, som när det precis hade ställts dit en dator som varje pinal som anlände eller hämtades ut skulle "passera igenom". Killarna i verkstaden hade data-skräck, och var inte lagerchefen på plats tog de bara vad det skulle ha utan att det blev infört i datorn. ;-)

För övrigt borde jag inte sitta här och knappa utan ägna mej åt just kakor... Maken fyller år i morgon, så jag ska baka åtminstone muffins till kalaset.

Så jag går väl och gör det nu då... :-)

mimmi sa...

Va !!! ingen uppdatering än ;)

Söderdroppe sa...

Droppen Dripp och droppen Drapp
skulle hoppa ner ikapp...
Slawisch och så var de båda upplösta i miljoner små stänk!
Jo, det var Alice Babs dotter som sjöng låten. Va hette hon? Demens på g....
Jag har den på ep-skiva. Dä dö!

mammakero sa...

Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Och väl mött nästa år med en fungerande data/internet!