18 december 2010

Dagens pausfåglar!

är
Grönfinkarna!
De ska tydligen vara en av de fåglarna som börjar sjunga tidigast om våren! Men än så länge har jag inte hört ett pip ifrån dom ;-) Men dom är vackra små färgklickar i björken!
(bilden är något omgrejsad i Photoscape)
Många är dom!
Hyacinter!
Och naturligtvis rosa :-D
Köpta på Ikea och blommar som bara den.
Och doftar, mmm...


Dagens ordspråk:
Att skratta hundra gånger om dagen kan jämställas med trettio minuter på gymmet.
(Okänd)

10 kommentarer:

fotopunktMis sa...

Kan känna doften ända hit..på måndag skall mina inhandlas..blir ingen jul utan denna doft..Maria

AnnaKK sa...

De rosa är finare än blåa, tycker jag. Men jag ville ha en som verkligen doftade, och då valde jag en blå för jag hade läst nånstans att det var den färgen som doftade mest!? Och hur som så doftade just DEN hyacinten enormt mycket!? Det var nästan så man blev lite lätt vimmelkantig om man vistades en längre stund i samma rum som den. 8-D Så jag drog ner lite på ambitionerna sen när det var dags att köpa nästa omgång hyacinter, och valde rosa då. De började slå ut i förrgår och idag är den ena nästan lite vissen!? <:-) Så det blir till att köpa minst ett par till... Funderar på att variera mej med vita då!

Ha en fin-fin lördag! :-)

PS! Spindeln verkar ha flyttat ifrån tulpanerna... Undrar vart den har tagit vägen, och undrar om det kanske rent av är en farlig art!? 8-X Ja, kanske inte dödligt giftig eller så, men den kanske ger sej på mina befintliga husspindlar på nåt vis??? Överför otäcka sjukdomar till dem, eller rent av käkar upp dem?? Gud, vad har jag ställt till med...? Total obalans i ett ekosystem??? Gud bevare mej... DS!

Helene sa...

Vilka underbara bilder.
Ha en mysig helg.
Kram Helene.

mimmi sa...

Ja de är så himla fina och som sagt .. de doftar underbart ...ibland lite för mycket så man får flytta den till ett annat rum ibland :)
Och ja .. man har lärt sig av sina misstag och kollar nu vilka batterier man skall ha till julklapparna ..innan man ger bort dom ;)

jennifer sa...

åh citat gilllar jag! då ska jag inte känna någon stress för att träna!

soffie sa...

ååå va vackra bilder mmmm

mammakero sa...

Här är de oxå många, grönfinkarna!
Min födelsedagshyasint har inte slagit ut än... Vet inte vilken färg det blir ens...!

Anonym sa...

Härliga bilder glasis.

Monica sa...

Jag är så kass på fåglar att jag nästan skäms...

Jag har också köpt hyacint på Ikea men de blommar inte än, vet inte om det blir för kallt för dom i fönstret. Jag törs inte ha dom på bordet för katternas skull. Men visst ska det lukta hyacint till jul - det hör till :o)

Me, Myself sa...

Håller mig till hyacinter från Konsum. Från vår lilla kvartersaffär. Knäna orkar inte så långa promenader som en promenad genom IKEA. Men tror inte det är någon större skillnad. Har köpt en rosa och en vit hyacint.