26 december 2010

Dagens pausfågel är...

en påfågel (Pavo cristatus) som kom hemflygandes till mig på julafton ända från Borås (ja, den hade lite hjälp av postverket förstås...)
Nu bor den i min aloe i väntan på våren då den ska få gå ut på balkongen!

Fast min hoya bella blommar tappert då och då. Små sköra vita porslinsblommor som har en mittkrona som gjord av sprödaste glas...

Idag är det "bara" -7 just nu och jag tänkte åka ner till stan och titta lite på rean om några timmar. De öppnar redan klockan nio och eftersom jag är en morgonpigg människa så kanske jag är där då. Då är det nog inte så mycket folk...Jag har inget speciellt att köpa, utom på Panduro, där jag tänkte försöka hitta något att göra julkort till nästa år av ;-)

Jag har nyss läst ut en bok av Malin Persson Giolito, Bara ett barn. Den handlar om en pojke, Alex, som tas om hand av myndigheterna sedan det visats sig att han har brännmärken på ryggen. Han är väldigt arg och historien som rullas upp är inte vad man väntade sig..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker fågel..bor dom normalt i Borås..(hihi)

Skippar nog rean har haft nog med trängsel i London=)

Ha en skön annandag..stor kram Ninni

♥ Carina ♥ sa...

Hoppas du gör några fynd på rean.
God fortsättning!
Kram

mimmi sa...

Jag håller mig nog inne att springa på rea och trängs är inte riktigt något för mig ;)
-din nya fågel längtar nog lika mycket som vi på att kunde få komma ut på en varm balkong :)

Fröken M sa...

Här har vi bestämt oss för att dagens rea shopping får ske på nätet idag och imorgon tar vi en tur på stan :) Hoppas duck att du gör några riktiga fynd ! kram