11 december 2010

White lady

Det har flyttat in en "Vita frun" i mitt vardagsrum. Hon står där, alltid lika lugn och vacker och ler lika kryptiskt som Mona Lisa. Jag tror att hon vill säga något till mig, men jag vet inte vad.
"Låt mig slippa hålla i denna vansinnigt fula plastkruka!" antagligen. ;-)
Hon ska snart få nåt snyggare att hålla i! Ett korallbär kanske? Eller en toffelblomma! Eller en liten primula!! Snart är det vår, lalalala.... :-D

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det där lyftet ser onekligen inte helt ergonomiskt korrekt ut för hennes rygg... Men hon är nog ganska tapper - och söt! :-)

De friska vårvindarna slog oss rakt i fejjan när vi spatserade runt ett hushörn i centrala Älmhult i förmiddags, maken och jag. Blött och otäckt, men ändå milt! :-D

Vi firade genom att traska in på Systembolaget, som precis byggt om till självbetjäning - och köpte av bara farten en av de dyraste och mest rökiga whiskysorterna.

Såna galenskaper gör man väl bara om det ÄR vår!? ;-)

mimmi sa...

Ja nog ser det lite tungt ut för henne att så så och på allt elände så får hon ju stå i samma ställning hela tiden och vad jag kan se så är det inte bra för ryggen .. så jag tror hon blir glad om hon får något som är ganska lätt att bära ;)