30 december 2010

Sommar, sommar, sommar....

Ja, detta är ju bara en bråkdel av alla bilder jag tagit ;-) Undrar hur många jag har i Mina bilder egentligen? Men jag tar bort original därfrån då och då, det skulle kunna rensas en hel del kan jag tänka. Men jag har köpt några svarta passepartout och ramat in några. Man skulle ju kunna klä ett helt rum med bilder om man ville :D Jag har ju x antal foton liggande i en kartong på vinden också...Scrappa? Nä, jag är alldeles för odisciplinerad för sånt. Tyvärr, för jag gillar ju att pyssla...men vad ska man ha det till sen då om man gör en scrapbook? Lägga i en kartong på vinden? ;-)

I morgon är det nyårsafton och då ska vi till Norrstrand till sambons bror. Hoppas, hoppas det är någorlunda milt så vi kan cykla...det är så tråkigt att vara beroende av bussar när man ska hem...en gång i timmen går de ju bara också. Jag ska titta ut då och då under kvällen och hoppas då få se lite raketer över stan. Jag hade tänkt kolla från balkongen här, men man kan ju inte tacka nej till en inbjudan bara för att man vill stå på sin balkong och glo :-D

Nu ska jag snart göra en Flygande Jakob! Det var längesen, kyckling, banan, grädde creme fraiche, bacon och ketchup. Tror jag det var...nötter kan man väl ha på också...riktig 80-talsrätt. Eller om det var 70-tal? Öööhh...the times goes by...så fort! 

Har inte varit ute och letat pausfåglar idag. Har tagit paus från pausfåglarna ;-) kan man säga. Men dom små sötisarna är nog kvar i buskarna, för där finns det massor av fågelmat! Så - en dag i en blogg nära dig kommer det en bild på en stjärtmes! Eller två... 

Just nu lyssnar jag på Spotify...Johnny Cash...och så har vi en rätt unik skiva (LP) hemma där Mr Cash och Mr Dylan sjunger ihop..den är inte dum alls!  
 

7 kommentarer:

mimmi sa...

Varför skall alla fresta med att lägga ut sommar bilder nu ;) man blir ju bara ännu mer sugen på att våren skall komma NU :) men det är ändå härligt att få titta på dom och minnas tillbaka till den gamla goda tiden som var då ;)
kramizz :)

SOFFIE sa...

mmm vilka underbara bilder du visar längtar tills det börjar knoppas å ha sig ute å inte bara vara vitt och vitt ,
får se om vi kan ses å skåla imorrn en sväng när PATRIK LEKER aL qUIADA UTEPÅ FÄLTET DÅ:)
gott nytt år GOA DU

AnnaKK sa...

Sommarbilder kan bli rena rama hårdvalutan lite längre fram, om vintern ska vara länge till. Vänta du bara - snart tapetserar kanske alla sina väggar med blommor och blader för att stå ut lite bättre med livet! ;-)

Fast det har hänt NÅGOT med vädret här ikväll faktiskt... Det har mildats lite grann och är nu bara si så där minus tre grader. Och så tror jag att det REGNAR!? Nåt vått elände var det i luften iallafall, när jag var ute en liten sväng till soptunnan här innan. Kände att snön hade blivit halare, och risken är väl att hela världen (den lokala här åtminstone...) är helt glaserad imorgonbitti!?

Hoppas det inte blir lika dant hos dej, för då blir det nog inte så kul (men glatt!!!) att cykla i morgonkväll! 8-X

Hoppas du lyckas fota nån stjärtmes sen nån dag. De är så himla söta!!! :-)

mammakero sa...

Ja, du har tagit massor av bra bilder inte bara i somras! Jag har oxå sorterat och kastat, ändå har jag alldeles för många kvar i mappen på den externa disken... Där ligger de ju egentligen bara och skräpar. Borde faktiskt göra stora tavlor och hänga upp på väggarna istället. Har en del gamla och nästan fula tavlor att byta ut...

Snart 2011 vid vattentornet sa...

GOTT NYTT 2011 på dig och hoppas att ditt nya fantastiska år kommer med många härliga överraskningar
till dig!

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Anonym sa...

Underbara sommarbilder..jag börjar redan längta=)

Bilder ja OJ vilka mängder man har. Jag önskar att jag hade framkallat lite mer papperskopior..albumen tog slut i och med digitalkameran.

Usch cykla du är knäpp..fast att få tag på en taxi är nog svårt.
Jag hoppas på att massvis med människor släpper upp Kom Loy lyktor, det vore himla häftigt.

Önskar dig och sambon ett riktigt Gott Nytt år..stor kram Ninni

fotopunktMis sa...

Hej hopp i galopp...inte många timmar kvar nu..och sen kan vi se framemot den kommande våren och sommaren..så gott slut och GOTT NYTT på dej och de dina..Maria