29 oktober 2011

The bright side of life!

Efter en minst sagt omtumlande dag igår vaknade jag till en sån här fantastisk himmel: 
Till vänster är kameran inställd på solnedgång (finns ingen soluppgångsknapp!) och till höger är det mer som det egentligen såg ut. Lika vackert båda delarna! Nu är mina fågelträd ganska kala, även om det finns gott om träd här i Karlstad som har sina löv blad löv men va fan heter det...kvar. 

Sen finns det fler saker som tyvärr inte gått i ide:
 En vattenskoter som kom spruttande på högsta volym fart. Jösses...men han hade mössa på sig i alla fall :D

Och så haver jag pysslat:
En riktig halloweenkrans av japanska lyktor! De torkar sen och håller sig fina, om än sköra. 

Ikväll börjar en serie på tv:n som jag har längtat efter: Downton Abbey! Jag tittar inte på många serier, men denna är fantastiskt välspelad och intressant! Minnesgoda tittare vet att den slutade med att Titanic sjönk och en ung släkting var ombord...

Sen efter denna serie börjar en annan serie som också verkar bra! Nämligen Boardwalk Empire av Martin Scorsese. Den utspelar sig i början av 20-talet i USA...

Jag hoppas att jag kan hålla mig vaken tills de börjar, det borde gå, jag har sovit ett par timmar nu (var trött sen igår) och varit ute och gått en promenix! Höstkvällar är verkligen gula! Gula gatlyktor och gula löv (eller blad...)

Fram tills serierna börjar ska jag fortsätta läsa Arnaldur Indridasons nya bok, Svart himmel, det är polisen Sigurdur Oli som är huvudpersonen i denna bok. Hittills är den väldans bra! Det enda som är lite jobbigt är dessa konstiga isländska namn...

Update: Jag spelar in Boardwalk Empire...och så har jag spelat spel irl med sambon i stället för att läsa (På spåret, och jag vann, jag vann!!) och druckit ett två glas Navajas Rioja! 

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Här ska det tittas på så mycket bättre ,fin krans du gjort ,kram Nette

♥ Carina ♥ sa...

Haha, ja vad heter det? Blad, löv?... ja det vet i sjutton ;)
Vilken fin krans! Rätt halloween färger också :)
Kram

södertrött sa...

Spel suger, vaknade 9.30 idag efter vår spelkväll igår.
Kul värre, blev lite rött med kantarellsmörgåsar och många goa skratt.

Ha en go söndag med din bok!

AnnaKK sa...

Lördagkväll är iallafall lite mer tv-kväll än andra dagar, fast det blir bara lättittade program relativt tidigt - sen sover vi ikapp i soffan, maken och jag! <:-)

Halloween har inte märkts av alls här. Men jag hittade en pumpa som såg ut att ha haft en hård natt, när jag var i Älmhult och handlade lite (och gick en liten fotopromenix i centrum) innan i förmiddags.