31 oktober 2011

In i dimman igen!

Dagen började bra, om än något dimmigt. Ute, alltså, inte i min hjärna ;) 
Eftersom jag påverkas av tidsomställningen så till vida att jag somnade tidigt igår (halv tio) och vaknade tidigt i morse (sex) så var jag ute och rastade mina kameror vid åttasnåret i morse! Här är det Casion som jag har fotat med, (se och lär, Södereva) 
 Det blir så vackra halsband av spindelnätsdaggen! Och så gillar jag linjerna i fotot här ovan. 
 Ännu vackrare är förstås spindelnäten i gräset. Men det var blött...och jag hade bara jympaskor, så jag ville inte klafsa ut i gräset. Men - en sån tur att det är bra zoom på Casion då! Det blir ju inte världens bästa bildkvalité men wtf (som man säger på ren svenska ;) )
 Provade att zooma in de små sångfåglarna i björken också. Det gick ju bra! Här har jag beskurit bilden något. I Photoscape...
Jag borde nog köpa en kortläsare...lite trassligt med tre olika sladdar för kamerorna när jag ska överföra bilder...hm...jag fyller ju år snart :D

Det kommer mer bilder sen. Ta det som ett hot eller löfte ;) och ha en bra dag!! Hoppas det är lika soligt hos er som här i Karlstad!

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Ja passa på att önska. Det är ju snart jul också... ;)
Kram

Lambergsfrua sa...

Läckra morgonbilder! Det är ett så milt ljus, när morgondimmorna lättar. Spindelnätet är min favorit idag;)
Du ska absolut önska dig en kortläsare till födelsedagen. Det är hur bekvämt som helst och värt varenda krona. Det finns ju de, som klarar olika typer av minneskort.
Varma kramar!

Mimmi sa...

Det var ju en vacker morgon ser jag ..men just då .. nästan .. hade jag somnat .. jag kunde inte somna så klockan blev 5 på morgonen innan jag slumrade till :)
Det blev ju jätte bra bilder :) Jag har rastat min Casio i stan under dagen :)
kramizz :)

mammakero sa...

Kortläsare är en bra grej! Båda döttrarna har var sin! Det ser "lite" nördigt ut när älsta dottern hälsar på, 6 olika kameror med 15 olika objektiv (då har inte älsta dottern med sej alla sina), 2 kortläsare, 2 laptops och en stationär data, för att inte glömma 2 Iphones...

mammakero sa...

Jag är nog dummare än tåget! Varför skickade jag kommentaren innan jag skrivit allt?
SUCK!!
Vilken tur för oss att du vaknade i ottan och gick ut och rastade dina kameror! Älskar spindelnätet med alla vattendroppar! Skulle själv velat följa med dej ut och fota en tidig morgon i dimma! Just för att få dessa droppiga bilder...

Anna Hedström sa...

hej yvonne:-) vad trevlig och skojjig blogg du har:) tack för din kommentar inne hos mig:) kramar från en liten anna här i skaraborg;)