14 oktober 2011

Dö, gröna gris!

Jag har hemfallit åt att spela ett spel på min nya Androidmobil...Angry Birds. Alltså, jag trodde inte jag skulle bli så biten av detta (TACK, Södereva ;) Det är alltså elaka gröna grisar som har rövat bort fåglarnas ägg (tror jag) och så ska man skjuta sönder grisarnas gömställen och spränga dom i luften. Ibland har grisarna hjälm på sig och gömmer sig under byggnader. 

Det finns en massa nivåer och jag är bara på första plan, men på andra varvet, nivå 8 (har klarat 21 nivåer på första plan)

Jag har aldrig varit en dataspelsmänniska, trots att sonen spelat en hel del i många, många år. Men jag har inte fångats av något. Men det här...aaagh! Man kan försöka hur många gånger som helst, tills man lyckas spränga grisarna :)  

Det här sitter jag och spelar (när jag inte spelar Wordfeud...)  
 (Bilden lånad från Rovios hemsida)

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag önskar mig också en ny mobil - en sådan där med spel, epost, internet och allt. Min mobil är uråldrig. Däremot har jag helt fantastiska patiens på min dator. Och kan byta ut dem och hämta nya - allt efter önskemål. Det är min gullige svärson som fixat detta

♥ Carina ♥ sa...

Haha beroende eller vad? Jag funderar på att skaffa en ny mobil men är lite orolig att hamna i det där spelträsket. Herregud då måste man väl säga upp sig från jobbet för att hinna spela... ;)
Kram på dig!

Mimmi sa...

Alla pratar om det spelet-... jag KANSKE skulle ta och testa det ändå... även om jag har sagt att jag ALDRIG skulle spela det spelet..men som sagt .. man skall aldrig säga aldrig ... har jag hört nån stans .. James Bond ..eller ;)
kramizz :)

Ann Catrine sa...

Jag som ALDRIG spelar spel
måste erkänna att jag blir sugen
på att bara kika lite ;-)
Kan man det tro,
eller blir man fast på en gång!?

Önskar dig en skön söndag!