31 december 2010

Himmel...

 "Min" österhimmel är väldigt tjusig ibland. Först är det bara en liten månskära och Venus på en svart himmel (ej foto på den..) Sen börjar svarthimlen färga till sig i lite mörkblått och mörkrosa, sen går den över till att bli lila och gul (ungefär samma som ett blåmärke ;-)
Och då har småfåglarna vaknat! (Varför säger man egentligen småfåglar när man inte säger storfåglar?) 
Sen blir den ljusblå med lite vitgrå moln...och det är såååå vackert!

Jag gick ut en sväng förut och tänkte se om jag kunde hitta stjärtmesarna...Men det var bara talgoxar och skator vid fågelstationen. Skator har iofs rätt långa stjärtar, men jag tror inte de vill bli kallade mesar ;-)

Det blir nog cykel ikväll, just nu är det "bara" -7 och det skulle bli mildare!

Gott Nytt År alla därute i cyberrymden! Och även i någon annan rymd, det kanske sitter någon på nån annan planet och läser min blogg...vad vet jag ;-)
 Det är inte lätt när man är känd för att dyka upp och skrämmas för det mesta!
 

4 kommentarer:

mimmi sa...

Ja där ser man vad folk kan få se när de går upp i ottan och inte ligger under ett varmt och skönt täcke :D
Hoppas nu att du får en riktig trevlig kväll :D

AnnaKK sa...

Ja, himmel så vacker den kan vara, himlen. :-)

Var i "byn" här innan och skulle ha fatt i en blomma (vi ska också bort ikväll och nåt får man väl ha med sej då kanske...?), men kom några minuter för tidigt - så jag hann köra ner till sjön en sväng och spana in hur morgondimman lättade medans solen började glöda igenom molnen. Vackert det också, och jag tog några foton. :-) Får dock se när jag får tid att kolla på dem i datorn. Inte idag iallafall... <:-)

Jul må vara stressigt, men nyår (i detta hus) är ännu värre!

Nyårskramar i massor!!! :-)

Helene sa...

GOTT NYTT ÅR !!
Kram Helene.

Susanne sa...

Ville titta in så här på årets sista dag och säga hej och passa på att tacka för de kommentarer och glada tillrop som jag fått under året.

I morgon börjar ett nytt kapitel och vi får lära oss att skriva 2011. Jag hoppas att du fortsätter att kika in hos mig och att du kommer att uppskatta de tokigheter och roligheter som jag envisas med att dela med mig av.

Jag rivstartar det nya året med en liten tävling i morgon.

Hoppas att du får en trevlig nyårsafton och ett bra slut på det gamla året.

Stor nyårskram från Susanne