05 februari 2011

Egogirl...

 Eftersom jag har lite brist på fotomodeller så övertalade jag mig själv att ställa upp! Ärligt talat så var det inte så svårt, men det var svårare att ställa in fokus på ögat SAMTIDIGT som man stod bakom kameran...så de flesta bilderna blev lite suddiga. Men då kan man ju göra om dom! Här är jag som: Djävul, Avatar, Grön av avund och Shrek. Eller mer då Fiona, Shreks fru ;) 

 Detta blev lite postmodernistiskt, inga rynkor, inga ögonbryn (fast det tänker jag inte på att jag har i vanliga fall heller...) och knappt ingen näsa! En del håller ju på med sina ögonbryn och tatuerar dom eller plockar eller vad man nu gör med ögonbryn. Jag har aldrig tänkt så mycket på mina, men det är nån slags virvel där som gör att de inte ser likadana ut :D. Lika bra att inte tänka på dom i fortsättningen heller tror jag ;)

Här har varit soligt väder och ingen blåst att tala om, så jag satt en stund på balkongen idag med och pratade med min viol. Fast det blev mer en monolog kan man säga ;) Violen är nog lite blyg...

2 kommentarer:

mimmi sa...

Ha ha det blev ju häftiga bilder :)
Jag kan tro att det blev en enformig dialog .. violen är ju känt för att vara väldig blyg ..men om du sitter där ute och pratar med den varje dag .. så kanske det till slut svara dig:)

AnnaKK sa...

Det är självporträttstema i Tema52 om två veckor eller nåt sånt. Ry-y-y-ys... Men nu fick jag ju lite bra idéer om hur jag kan göra då! Tack!! :-D

Jag har aldrig testat fjärrutlösare, men undrar om man inte kan få en sån till att trycka ner till hälften först (så autofokusen aktiveras) innan man tar själva bilden? Det där med att ställa in fokus manuellt och sedan ställa sej framför kameran och använda den tidsinställda "avknäppningen", har jag aldrig lyckats nåt vidare med... <:-)