26 februari 2011

I go bananas!

 Bevisföremål 1: Bananskal. MEN de ligger inte på sin vanliga plats mellan rälerna utan VID SIDAN av spåret...hm...mystiskt. Har de blivit slängda där från början (och i så fall varför) eller har de slungats iväg av fartvinden från tåget?

Bevisföremål 2: Spår vid spåret...Skor. Inte Bigfoot då alltså! Eller...han kanske har skor på vintern? The story goes on...Jag spårar vidare! ;)   
 Och vad är detta? Något slags orienteringsgrej? Eller nån vägmätargrej? Någon som vet?
 Men det här! Jag visste det! De finns! Zombierna! Nu kommer de, efter att ha varit nersövda i snöhögarna hela vintern. Vacklande fram på gatorna kommer de att stöna..huu..huuu....Hjälp! Eller har jag sett för mycket på TV11 och Walking dead? 

 

Jaha...jag trodde det här med Fru Gårman var nåt som bara fanns på planeringsstadiet! Men här är det några som går och går och aldrig kommer över vägen. Eller till varandra. Men varför har hon inga skor? Hon ser gravid ut också...hmm...

Update:
Förslag till vad "orienteringsgrejen" kan vara:
1. Övervakningskamera för bananskalsslängaren
2. Tidsinställd bomb!

MEN, grejen sitter inte i närheten av spåret. Och DET ÄR INTE JAG som är den mystiska banankvinnan/mannen! Jag gillar ju inte ens bananer!  

7 kommentarer:

mimmi sa...

Ha ha .. ja du ... nu fick man se zombies också :)Och de är verkliga ser jag ju klart och tydligt. Det är många som går där och som aldrig kommer fram .. jag ser det väldigt ofta när jag går förbi de skyltar ;)
Det kanske är en kamera som skall fota och se vem det är som slänger de banan skal ?
fler än du som har sett dom kanske :)

Söderbananskalsproblemlösarinna sa...

En övervakningskamera, hurra!
Snart får vi veta vem bananskalsmarodören är.
Jag har min teori, det är en person som gillar mysterier och som läser mycket.....
Alltså är detta en planerad följetångshistoria av en smart och skärpt fantasiskapare.....

Denna profil stämmer in på....

Jag har löst fallet och förväntar mig nu ett pris!

Unknown sa...

Kul och trevlig bildblogg. De märkliga grejerna på stolpen är garanterat en tidsinställd bomb...
Håll dig på avstånd och ha en skön helg! /SA

soffie sa...

fniss det kanske är en kamera för att bevaka bananmannen;)
undrar om det snart kommer en skylt med barn som ska gå över gatan vad heter den då ?
kram å ha det bra här i vintern så hörs vi när jag kommer hem,
kramis

AnnaKK sa...

Ett förändrat beteendemönster får en ju att fundera på om det är en ny "brottsling" i farten. Och apropå nykomling då... Fru Gårman!? Kan det vara hon???

Anonym sa...

Jag tror absolut att det är en apparat som räknar alla som klättar upp och ned för stolpen. En koll från televerkets (elverkets) sida för att kolla att "gubbarna" sköter sitt jobb. Kul med kvinnlig "Gåman" - men visar ändå lite förstockning hos tillverkarna. De flesta kvinnor har inte kjol idag. Och går definitivt inte barfota. Och är i regel inte gravida.

Elsa sa...

Det där är ju en älg-ipod. Det ser ju vem som helst, tydligen har den joggande älgen halkat på bananskalen och ipod-strapsen gled av klöven varpå bananmannen var snäll och fäste den runt stolpen när han insett vad hysset tillfogat.
Mätarbricka för orienterare *skakar på huvudet*
;)