11 februari 2011

Men va fa...?

Lovar att inte cykla ner till stan idag!

En massa s*ö var ju inte vad jag längtade efter. Nu är det bara och vänta på att de ska börja ploga här ute, för det har det inte gjorts än. Ja, en del fastighetsskötare har skottat bort "sin" s*ö, men inte KBAB, Bellevue ligger sist på ploglistan...

8 kommentarer:

Helene sa...

Samma väder här = ((
Usch säger jag bara...
Ha en fin fredag.
Kram Helene.

mimmi sa...

här kan jag inte klaga på KBAB .. de håll på till ett i natt och ploga här inne på gården ..de till och med plogade ner en bit av vår staket i farten.
Fy .. jag skall försöka att ta mig till affären nu .. hör du inget ifrån mig efter 4 .. så har jag nog fastnat i någon jäv... snödriva

AnnaKK sa...

Hua... :-I Hoppas det inte kommer att se ut så här om några timmar eller så. Det har just satt igång att toksnöa - men jag hoppas det slutar snart, eller åtminstone övergår i regn!

Vill ju ha vå-å-å-år!!!

Men det skulle i och för sej vara ett perfekt tillfälle nu att ta närbilder på snöflingor. 8-) Ljuset är ju hyfsat, och de är verkligen STORA och jättemånga.

Lambergsfrua sa...

Jaså, Bellevue ligger sist på ploglistan. Här är vi säkra på att Lamberget ligger sist ;)
Här plogades bussgatan tidig eftermiddag i går och övrigt fick en snabb avhyvling vid 19-tiden. Hörde att kommunen inte beordrade ut sina entreprenörer förrän vid middagstid och det var ju alldeles för sent, tycker jag.
Nu har i alla fall GC-vägarna och gatan blivit röjda efter nattens snöfall, men riktigt bra cykelföre är det inte ändå.
Trevlig helg!
Kram

Unknown sa...

Samma eländes väder här så någon cykeltur är absolut inte aktuell. Hoppas slippa gå ut över huvud taget en dag som denna.
Hoppas att du får en bra och trevlig helg! /SA

Hatasnö i söder sa...

Finns bara ett ord för detta väder

V I D R I G T !!!!!!!!!!!!!!!

Galenskapen närmar sig....

Matilda G sa...

Hej, vill bara tipsa om en tävling jag har på bloggen just nu. Du kan vinna ett fint smycke från Jo'sign.se. Just nu äre bara 6-7 anmälda, inte så många ;)

Hoppas du tycker det här låter intressant och att du vill anmäla dig. :)

mimmi sa...

Det skall ju bli sol i morgon så då är det nog ganska ljust och fint ute .. vill jag tro :) och inte skall det blåsa så mycket heller .. så då kan det nog bli en liten promenad i morgon :)