08 februari 2011

Vov, vov!

Lite fler hundbilder i brist på annat ;) Vi hade "i alla fall" tur med vädret igår vid hundfotandet, för huj vad det snöade igår kväll! Men nån storm var det inte här precis. Den drog nog fram över Sverige längre söderut kan jag tänka. 
 
Att fotografera, ja. Det har jag alltid varit intresserad av och tänker ofta i bilder. Om jag inte har en kamera med mig överallt så känner jag mig naken. Nuförtiden. Förr fotade man ju inte så mycket, det var ju först när digitalkamerorna gjorde sitt intåg som man kund slösa med "film". De kamerorna jag har är ju inga "dyra" kameror heller, och inga dyra objektiv. (Sony ligger ju lägre i pris än t.ex Nikon och Canon) 

MEN jag är nöjd med de jag har nu. Visst skulle det vara roligt att ha ett jäääätte-tele och kunna fota småfåglar på väldigt långt håll, men stora objektiv är tunga och jag är bekväm av mig. ;) Men ett stativ är nästa grej jag tänker köpa!

Det var väldigt kul att fota hundarna och leta efter "den perfekta vinkeln" så nu ska jag prova på små barn nästa gång ;) De lär nog inte vara lika lättdresserade som vovvarna :P  
 Jag har ingen aning om vad detta är för sorts bär? En av mina trogna läsare var inne på att det skulle kunna vara en giftig fläder (druvfläder tror jag det heter). Någon som vet? Bären är alltså så här röda och fina nu. Och ouppätna av fåglar...så de kanske inte är så goda! ;)

3 kommentarer:

mimmi sa...

Jag har ingen aning om vad det kan vara för ett bär .. men en toppen bild har du i alla fall fått på det :)
och dina hund bilder .. ja .. de är så otroligt bra :)
Blåser!! det gör det ju .. mycket ... nu ;)

Lambergsfrua sa...

Jättefina foton på hundarna - och bären. Jag vet inte heller vad det kan vara för något, men eftersom fåglarna ratar dem, är de troligen giftiga.

Jag håller med dig, att fotografera är riktigt, riktigt roligt. Man kan slösa med bilderna hur mycket som helst numera. Förr hade jag alltid i bakhuvudet: Oj, nu blir det dyrt att framkalla.
Ha det gott i solen!
Kram

i stora drag sa...

Hej Yvonne!
Fina vovvebilder du tagit! Håller med om att det är så roligt att fotografera och det har jag gjort sedan jag var ca 12 år.

Ja, det blåste lite längre söderut igår natt, typ i Skåne! Vindstyrka på 40 m/s är inte att leka med.

Annars är snön så gott som borta och jag har vårräfsat i trädgården idag! :)

Jag såg röda nypon som också hängde kvar idag, så tydligen äter inte fåglarna upp alla bär! Dina kanske också är missade!
Ha en fin kväll!
/Pia