05 februari 2011

Irl irl...

Första spelningen i år på Leprechaun för detta gäng! Det var rätt länge sen jag var där också och jag har verkligen saknat en sån här kväll med lite flams med "mina" tjejer. Det tråkiga är att jag blir så trött efter att ha haft öronpropparna inkörda i öronen i flera timmar...Utan dom skulle det inte gå att vara på ett sånt här ställe en minut en gång. Men som sagt, att få känna den här gemenskapen är värt mycket. 

Jag cyklade inte ner till stan igår heller utan "fuskade" och åkte buss. Det var ganska halt här utanför och det blåste ordentligt. Idag blåser det inte alls mycket (än) men SMHI har ju varnat för kraftiga vindar, så nån vår är nog inte att hoppas på idag heller. 
Isen ligger tjock på Vänern...man skulle nog kunna gå rätt långt på den, men halt var det när jag var ute häromdagen, och inte hade de sandat heller ;) I bakgrunden skymtar de nya husen vid Zakrisdalsudden, alla är vita och väldigt tråkiga tycker jag som gillar lite färg :)
 
Ikväll är det tydligen nån tävling på tv..det handlar om att ha en utstuderad klädsel på sig och att sjunga lite också. Den ska jag INTE titta på, haha, det var mycket länge sen jag såg denna "festival". Kanske blir det lite "vampyrcountry" på Café August i stället...om det inte blåser för mycket ;)

 Om någon undrar över rubriken så ska det vara ett försök att skoja till det lite med en förkortning av "Irländskt in real life" ;)

4 kommentarer:

mimmi sa...

Jaså ..det blev bussen i alla fall ;) hoppas du hade det trevlig och att du fick sova under natten .. utan irländska drömmar :)

✫Fru Ölmis✫ sa...

ja det e en aningen halkigt så det e nog bar att du ej cyklade :)

Ja man behöver sådana kvällar ibland :)
ha en fin lördag
kram

jennifer sa...

Svar: Ja, det är ett 50 mm :) på kusin-bilden har jag bländare 1,8 blir bäst ljus och skärpedjup då :D
Trevlig helg!

i stora drag sa...

Hej och tack för din kommentar hos mig!
Ser att ni har snö och halkigt och då kan jag ju berätta att det regnade massor i Skåne igår kväll, så idag är det nästan snöfritt och vi hade +7 grader!
Melodifestivalen ja, det ser jag nog mest i brist på annat!
Det har blivit alldeles för stort och utdraget.
Ha en fin kväll, vad du än ska hitta på!
/Pia