28 februari 2011

Mer poesi åt folket!

så vackert...
Vet ni vem som skrivit? Svaret finns längst ner!

Nu längtar jag så efter dagar som svalnar mot kvällen. Jag ska ALDRIG mer klaga på "att det är sååå varmt" eller att det var "ena jävvla mygger te å bitas"

För övrigt har jag en vän som har fått en ny tandläkare (som är bra) och en ny tandsköterska (som är mindre skojsig). Inte ens tandpersonal varar i evighet utan går i pension då och då. Nå, till saken! Denna nya tandsköterska låter munnen gå hela tiden om en massa oväsentligheter. Blablabla..villa och vovve och volvo...och blabla igen. Vännen blir mer och mer irriterad och vill ryta till, "håll truten!" men det är inte det lättaste när man ligger med munnen full av bomull och salivsugar. 

För att nu leka vettåetikett: 
Vad gör man? Byter tandläkare? (men han e ju bra...) Säger ifrån (inte så lätt) Skickar ett anonymt brev (mjäää..)
Svar till "Tandsköterskeskräck"

 
  

Edith Södergran var det som diktade så vackert! 

5 kommentarer:

Monica sa...

*hahaha* ja vad gör man... stoppar in hörlurar då man går till henne kanske - bättre med musik i öronen en massa babbel ;-)

Anonym sa...

Om det vore så lätt....att ligga i stolen mä musik i huvet samtidigt som borren sänder vibrationer in i skallen.
Nä, va att göra....stoppa ett äpple i tandsköterskans breda käft??? eller varför inte en handfull amalgam?

Allvarligt talat....ett problem har uppstått och hur ska det lösas för allas trevnads skull, går det?
Tveksamt...

jennifer sa...

det var en väldigt fin dikt :)

Peters bildmagi sa...

Håller med....mer poesi :-)

Anonym sa...

Har själv upplevt detta med tandhygienist. Vill gärna ställa frågor när jag har munnen full med grejor. Men kanske vissa av oss uppmuntrar till babbel? Ser man trevlig och social ut kan det vara lätt för en person att sätta igång med prat. Speciellt som vederbörande kanske inte har så många att prata med. Man hemma som aldrig säger ett ord utan gömmer sig bakom en tidning, framför TV-sport eller är borta på affärsresor - eller inte ens existerar. Eller en tandläkare som kanske inte är mycket för socialt prat.
Kram/Kaj