04 februari 2011

Nattsnö

 Just när jag har ringt polisen, som svarar med sitt namn, som är Olle, för att anmäla att en galen långtradarchaufför försöker hälla i lättöl i kylaren på en annan långtradare vars chaufför jag försöker hjälpa genom att hälla i mjölk i kylaren så vaknar jag. Innan dess har jag stått inför en lodrätt klippa som hette nånting särskilt, med insikten att jag är tvungen att klättra rakt uppför den. 

Och innan dess så hittade jag inte min ryggsäck när jag var på väg till ett tåg långt nere i underjorden. Då bestämde jag mig för att vakna. Jag kan göra det ibland i drömmar om jag inte tycker mig finna någon som helst lösning på ett problem. Typ försvunnen ryggsäck (med plånbok, biljetter och allt annat i). 

Då är det skönt att gå upp och äta frukost: 
 Igår var det premiär för kaffe på balkongen! Det var ju soligt och blåsigt, men det blåste åt "rätt" håll, (sydväst) så det var lä på balkongen. Så en kopp kaffe var det inte dumt att sitta och dricka. (märklig meningsbyggnad, men skit i det... ;) I natt har det snöat, men inte mycket och jag tror nog att solen ska smälta bort den. Men halt är det ute, uuuu...det får bli att cykla på bilvägarna i första hand, för DÄR är det bar asfalt.
 Jag läste i DN att en tjetjensk mufti anser att om "kvinnor har kort kjol, är barhuvad och har utsläppt hår" kommer män att tro att hon bara har en halv hjärna! Jaja...men min hjärna fungerar ganska bra, men det beror nog på att jag inte har utsläppt hår, utan uppsatt i en tofs! :D

7 kommentarer:

Helene sa...

Va mysigt med en kopp kaffe ute !!
Har inte jag gjort än...Men kanske snart...hoppas jag !!
Ha en fin fredag.
Kram Helene.

Anonym sa...

Hahaha hade en massa knepiga drömmar jag med i morse..nu kommer jag inte ihåg ett dugg av det.

Snön som föll töar nog bort ganska så fort..solen kämpar med att titta fram.
OJ OJ jag har några korta kjolar med i resväskan=)
Men håret är ganska kort så där klarar jag mig...tror jag. Fast barhuvad är jag förstås!!
Är det du som är Reafyndet..hihi.

Ha en fin dag..kramen Ninni

mimmi sa...

ojoj .. det var ingen dålig dröm du hade... vilken tur att du kan bestämma när du skall vakan ;) men jag hade nog bestämt att jag skulle vakna efter klipp drömmen :)
Så gott att kunde sitta ute på balkongen och dricka kaffe .. här har man inte kunde sitta ute än...men på promenad har man varit varje dag .. får se om det blir någon idag :)

Jessica sa...

Hej! :)

Tillsammans med ett smyckesföretag har jag nu designat mitt eget armband i läder som man nu kan köpa för bara 99 kr, kolla gärna in och säg vad du tycker :) Tack!

http://www.jessi.se

AnnaKK sa...

Jag fick nog inte hela hjärnan med mej när jag åkte och handlade i förmiddags... :-I Glömde alldeles bort att jag skulle ha läsk, och backen stod kvar hemma. Så nu har jag varit och kompletteringshandlat. Läsk OCH en del annat... Hm! :-) Resten, som jag förmodligen också har glömt att inhandla, får jag ordna i morgon eller på söndagförmiddag, för kalaset ska ändå inte vara förrän på söndag.

Här kom det också snö i natt - alldeles för mycket. Blärk!! Men det har töat rätt bra under dagen, så det mesta är borta igen nu.

Sitta på balkongen och dricka kaffe lär dröja ett bra tag till innan jag gör. Just nu kan man få is- och snösjok i skallen om man sitter där - fast man kan ju alltid hoppas att de isåfall träffar den sidan av huvudet som är tom på hjärna... ;-)

Snäll söderdröm sa...

Vilken skräckdröm............lättöl eller mjölk, det är frågan!
Jag föredrar nog bensin i "tanken".
Ha, ha!

Halva hjärnan, det var givmilt tänkt.En fjärdedels nöt hade väl varit mer rättvist för en MUFTIS åsikter...Hur kan världen fungera med alla dessa tollor, muftis, swiftis och allt va de kallas.
Men det är klart....världen fungerar ju INTE!

Du får ha en allra bäst dag utan otäcka drömmar.

soffie sa...

fniss vilken dröm du borde skriva en bok:)
snyggt rea fynd,
Snart ska vi på Tipsis om Svalbard:)