10 oktober 2010

Aatcho!

Hoster, snuver, trötter, sjuker, snyter, snörvler och fryser. Thats me. Just nu. Det blir ju jobbigare och jobbigare att vara förkyld ju äldre man blir! Eller är det bara inbillning eftersom man inte har nåt tålamod kvar att vänta på att bli frisk? Den här gången är jag inte heller gôrförkyld utan jag kan sova utan att snyta mig hela nätterna, men trött blir jag.

Men...

...jag har röjt upp bland mina krukor Jag ska ALDRIG mer spara en kruk-j***l i plast. Ni vet dom där som köpeblommor står i. "Men dom kan vara bra att ha.." Jo, tjena, när man har ett oräkneligt antal så behöver man inga fler. Så nu har dom åkt i plastsoptunnan. Men lerkrukorna sparar jag. Diverse storlekar och ett stort antal de med. Men dom har jag ju köpt själv nån gång för länge sen. Och släpat med vid diverse flyttar. Men nu har jag inga fler garderober att rensa! Bara att vänta på flyttdatumet då...

Jag försöker att läsa "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann", men än så länge är jag svårflörtad. Jag kanske inte har nån humor? "Säringjevlarna har ingen hymor" som min lappländske morbror sa en gång om min mamma och min moster.. hmm..men det har jag väl? Men jag har inte kommit så långt i boken än, och så kanske jag är lite miljöskadad av alla seriemördare jag läser om ;)
Uuu...för ett år sen var det is ute! Och i natt har dom varnat för frost...jag tror jag att jag stannar inne till april!

8 kommentarer:

mimmi sa...

Men stackars dig .. nu hoppas vi att det inte är den dumma influensan som är väldigt jobbig och som inte vill släppa .. utan det är nog en liten enkel som släpper i morgon ;)
man kan ju alltid hoppas på det :)
kramizz :D

Yvonne sa...

Nä, influensa är det INTE! Då har jag feber..och det har jag tack o lov inte när jag är förkyld! :)

AnnaKK sa...

Om nån har humor så är det ju du! :-D

Krya på dej! Låter bra att du inte behöver vakna stup i kvarten på nätterna, för jag tror det bästa (för det mesta iallafall!) är att rätt och slätt sova bort förkylningar! Eventuellt med strumpor på fötterna! (Funkar dock bäst i det skedet när man känner att man håller på att bli sjuk - efter en "strumpnatt" då mår man ofta prima igen!).

Anonym sa...

Det är alltid lika roligt att läsa din blogg och titta på alla dessa vackre bilder!!! Krya-på-dig-kram!
/Anette J.

Helene sa...

Idag var det minusgrader här på morgonen och jag har blivit genom-förkyld.
Fy va eländig man känner sig = ((
Hoppas du kryar på dig.
Kram Helene.

Marie-Louise sa...

Usch krya på dig.
Ja dom där med plastkrukorna känns igen. Varför sparar man på allt tro? /Kram

soffie sa...

krya på dej nu,ringer imorrn å kollar hur du mår om du orkar ta en promenad.

Susanne sa...

Fin bild :-)