24 oktober 2010

Askungen...?

Visst är det Askungens sko?! Hon måste ha tappat den när hon var på bal i somras och prinsen har missat den! Och nu är den snart helt täckt av löv...och hon sitter i en lägenhet här på Bellevue och väntar på sin prins. Och städar. Och sjunger: "En dag är prinsen hääär..." Eller är det Bigfoot som har tappat den? Fast så stor var ju inte skon...kanske det är en Smallfoot som smyger omkring här i skogarna och käkar bananer? :D

Nu har jag varit och gått tipspromenad med Sofie. Det gick sådär..7 rätt. Det var alldeles för mycket sifferfrågor denna gång (handlade om älg och rådjur) och det är så svårt att veta. "Hur många viltolyckor var det i Värmlands län 2009?" Ja, inte vet jag...jag har inte cyklat på nån älg i alla fall...

11 kommentarer:

Fröken M sa...

Har hon tappat den nu fick hon minsann frysa på hemvägen :)
Du har nog rätt, men i ärlighetens namn skulle jag nog kunna klara mig utan alkohol helt. Jag gillar helt enkelt inte att bli snurrig och att må dålig dagen efter - ja det är det inte värt längre !!

Susanne sa...

Jag är väldigt glad att du inte har cyklat på någon älg och det är nog älgarna också .-)

mimmi sa...

Det var ju bra att du inte har kört på någon älg eller rådjur ;)
man började att funderar lite när man såg den sko först ;)
Men det var nog nån stackare som frös om foten och hade varit så klyftig att bära med sig tjockare stövlar ... i ryggsäcken ;)

AnnaKK sa...

Jag hörde faktiskt om en karl som cyklade på ett rådjur på väg hem från en fest en natt i somras. Det gick så illa att rådjuret dog - för det var en bock och den fick på nåt vis in hornen i framhjulets ekrar, och snodde med nåt varv (eller ett par). Den lär ha brutit nacken... Cyklisten slog sej en del han också, men överlevde iallafall... <:-)

Där vi bodde innan (för drygt 20 år sen... Uj, vad tiden går!?) var det en motorcyklist som "klapp" en älg, och den älgen bröt nog också nacken (låg stendöd i diket). Men det var ju ett under att killen som körde mc:n inte gjorde det samma. Vad jag vet så blev han bara lite chockad, och vem skulle inte ha blivit det!?! Hua... 8-X

Testade du tiltshift? Det är lite kul, och framförallt lite (mycket!) enklare att göra effekten i ett sådant program än att skapa den själv i Elements... :-)

Margaretha sa...

Hihi...ja tänk så mycket knasiga saker man kan hitta i naturen....
Kul med tipspromenad...
Kram på dig
Margaretha

Huskatt sa...

Prinsessan Ludentå som helt klart klivit ur sin sko i farten på jakt efter förolyckade älgar...:D

Monica sa...

Vi får oppas det inte är någon som sitter och väntar på en prins då... kan ju dröja.

Gött att du inte cyklat på någon älg - det gör ont i älgen vettu ;-)

soffie sa...

ja heeregud va dålig jag va idag blä!men haha undra om hon fundera på vart hennes sko tagit vägen hur tusan kan man tappa en sko?

Tänkareva sa...

Hmmmmmmmmmm,tankearbete,
det är nog så att BIGFOOT inte är allena om sina bananer, han har en banankumpan med sig och tydligen en female...Kan det vara hans hjärtas käresta,hans syster, dotter,kusin eller mormor?
Tål att fundera på!

Vilken tur du har som inte cyklat på något vilt än men jag har hört att det springer en flock VARGAR omkring på Bellevu. För Guds skull ha kameran med dig om du cyklar omkull STORA STYGGA VARGEN!;-)))

jennifer sa...

jag hörde att du vann över mamma iallafall :D

Helene sa...

Ja ibland kan man hitta vad som helst under löven = ))
Ha en fin måndag.
Kram Helene.