22 oktober 2010

Mer än lövligt fånigt?

God morgon! Nej, jag bara skojade...jag har verkligen inte sovit så här länge (en gång för hundra år sen eller nåt så sa jag faktiskt till min syster: "Jag ringer dig på förmiddagen mellan ett och två!")

Jag har bara liksom inte "hunnit" skriva nåt här än idag. Först var jag och hälsade på en kompis och jag tog faktiskt bussen och inte cykeln...bra var nog det, för det var HALT ute på vägen i skuggan. Nu brukar jag ju iofs cykla hela vintern, men den här svarta halkan är värst tycker jag. När det väl har kommit snö (och kommunen har plogat ordentligt) då är det ingen konst att cykla. Men än så länge ingen snö här, tack o lov!!  
Bilder behöver inte alltid vara skarpa! Det blir väldigt levande när det är lite fart i motiven...
Sen har jag varit med Sofie till Det Stora Köpcentrat här i stan. Det gick smärtfritt att ta sig fram, ingen av oss är ju några shopoholister precis... ;)
Hm...vad menas egentligen? Slavhandel på gång? Eller är det barn som får handla "tre för två" eller...
Jag provade inte...ville inte ha med mig några barn hem ;)

Ikväll blir det att krypa in under filten i soffan igen och läsa lite. Och vänta på att vintern är över, håhåjaja...

Dagens citat:
Öl är människans största uppfinning genom historien. Okej, hjulet var väl också en bra uppfinning, men ett hjul passar inte så bra till en pizza.
(Dave Berry)

8 kommentarer:

Huskatt sa...

hahahaha, kul citat :D

Cykla är bra, men är det halt så är det. Jag körde lugnt och fint jag med idag.

AnnaKK sa...

Öl passade bra till lammkotletterna vi nyss smaskade i oss - men ett glas rött hade förstås varit ännu bättre. Men jag har baske mej inte kommit till Bolaget den här veckan heller... :-/ Där har de aldrig några roliga tre för två-erbjudanden, förresten!?

Ha en mysig kväll under filten! :-)

mimmi sa...

Ja man kan undra vad de menar med den skylten ;)
Jag håller helt med dig om att alla bilder inte behöver vara skarpa .. många blir så mycket bättre när de blir "suddiga" eller vad man kan kalla det ;)
Jag har precis kommit hem från en tur till Segerstad och där var det minsann snö

soffie sa...

haha det citatet va bra,tack för smakråd ang.strumporna.
Otroligt vackra bilder.
Kramen

KRAMELIKRAM sa...

Lönnlöv....Adam och Eva...i paradiset...ormen och äpplet...vilken saga!

Jo, visst är du bäst i alla väder, när solen skiner, när regnet står som spön i backen och när Kung Bore blåser ut sin kyla över oss frusna själar.
Visst är du min allra bästa vän och nu efter 47 års kamratskap
käner jag mig mogen för att visa min tillit till dig och tala om för dig att jag under min livstid
varit allergisk mot "kramar"...urk,
mycket svvvvvvvvvvvvvårt men nu skingras denna "fobi" och jag säger till dig - KRAMELIKRAMELIKRAMKRAMKRAMELIKRAAAAAAAAAAAMELIKKKKKRRRRRRRRRRRRRRRRRAMELIKRAM, KRAM! Hoho...*S* :-)
K R A M på dig for ever!

HansHB sa...

Spennende bilder! Liker sitatet ditt, morsomt!
Ha en flott lørdag!!

Fröken M sa...

Testa !! Jag älskar knäckebröd med mycke frön i ! Om man vill han man byta ut ytterligare en dl mjöl mot frön men ddå jäser degen lite sämre ( vilket egentligen inte gör något eftersom brödet ska vara lövtunnt och hårt )
ha en härlig dag !

jennifer sa...

precis som du säger! bilder behöver verkligen inte alltid vara skarpa! det blev ju världens liv i bilden! köpte du tre barn? det var ju extrapris!!