28 oktober 2010

En torsdag till...

Idag känns det omotiverat att skriva nåt här. Men varför gör jag då det? Ja, inte vet jag, driven av ett inre tvång att dokumentera dagen lite kanske? ;)

*Putsat fyra fönster
(+ de där idiotkonstruerade vindskyddsfönstren på balkongen. Det måste vara en karl som aldrig har putsat ett fönster i hela sitt liv som fantiserat ihop dom.. Det går knappt att nå utsidan på dom om man säger så..)

* Skjuvit in det nya databordet till hälften i garderoben. Det blev lite bättre plats på bordet nu. Skärmen på en hylla för sig och databurken på en annan liten hylla ner vid fötterna. Blir nog bra sen.

*Lånat två böcker på snabblån (1 vecka) och en på 14-dagars...Nu blir det till att läsa. Men det är ju min TV-kväll i kväll med massor av naturprogram! Hm...
Böckerna är:
Grebe/Träff, Bittrare än döden
Stephen Booth, Flickan i floden
Camilla Ceder, Babylon.

Dagens ordspråk:
Minnet är kort men bra.
(Vem som sa det har jag glömt ;)

6 kommentarer:

mimmi sa...

Va bra att du skrev om vad som händer på tv ikväll :)
Den bild du har lagt upp här idag .den var ju jätte fin :)
Om jag följer med dig på stan .. då kommer det nog en ekorre dit också;) det känns så just nu .. for vart jag än går nu så dyker de upp :)
Ja det är enormt jobbigt att tvätta sådana fönster ...ush ... minnet är kort ..men bra .. sägs det ibland ;)

AnnaKK sa...

I kväll är det hemkomst för maken, efter ännu en arbetsvecka på bortaplan. Får se om det blir tv-soffan - det verkar rätt troligt med tanke på väderleken.

Man går ogärna ut ens med en stinkande soppåse när det regnar som det gör nu... Örk... (Men kanske trots allt ännu mera örk för soporna... Kan förstås hänga dem ute på verandan tills imorgon!).

Inre tvång att blogga!? Den åkomman har jag a-a-a-aldrig vare sej hört talas om och än mindre nånsin känt av!! ;-)

Pialotta sa...

helt omotiverad att blogga.. det är verkligen inget tvång att blogga var dag.. jag har ju nästan bara fototeman nu på min fotoblogg.. men skriver lite mellan bilderna eller så där ja.. Innan hade jag ju mera dagboksaktig blogg på Kafferasten, men där finns ju musik o foto nu.
Det blir nog bra ska du se när allt kommer på plats i nya lyan.. fönsterputs borde jag, men nej, jag väntar lite till.. finns det något tradigare.. eller..
Ha de gott o finfin bild.. är du nöjd med nya kameran nu då?

Tror jag heter Eva.Nobody ifrån Fresta sa...

Håller inte med dagens citat,

minnet är kort men uruselt....va fasiken är jag??????????????
Tror jag tröstar mig med ....vadå?
Vad skulle jag göra?

soffie sa...

otroligt läcker bild!

Anonym sa...

allal små vardagshändelser kan vara spännande. har själv inga bekymmer med var jag ska placera datorn nu. den ligger på min mage när jag skriver och på mitt för tillfället extra stora nattduksbord när jag inte skriver. praktiskt med en macbook i min situation. just nu skriver jag för att inte ligga och känna efter hur ont det gör.