12 oktober 2010

Lövdans!

"Å huane mej va de virvlar å ryker.." skaldade Evert Taube om röken på Ängön..som drev över ända till Malö! Här har det också blåst rätt bra idag, herr Lönnlöv bjöd upp fru Asplöv till en virvlande dans som inte slutade förrän hon blev yr och satte sig ner i dikeskanten! Här fotade jag med Lilla Blå samtidigt som jag cyklade! (kvinnor kan!)

Väl nere på stan köpte jag en ny handsalva: 
Och på den infällda bilden står det: "för röda förkylningsnäsor" och det har jag ju nu! Jag blir så vansinnigt torr och fnasig runt näsan (det blir värre ju äldre jag blir...finns det NÅGOT som blir bättre, hmmm.) Den här salvan var helt underbar, lite menthol i, så det känns kallt och skönt och lätt att andas! Jag ska prova den på mina torra händer också!
Lånade lite böcker på bibblan...
En pingvin!! Eller..?

Efter en frustrerande middag (tôrr torsk...jag avskyr tôrr torsk.Coops...inte köpa den nåt mer!) så har jag nu satt igång den manuella diskmaskinen jag har, modell -52, den är riktigt bra! När den är klar ska den få se på fotboll! Och jag med...och äta jordnötter! Som tröst efter den tråkiga middagen (som jag själv lagat, så jag har ingen att skylla på. Det är bara jag som gnäller på min matlagning, aldrig sambon! :D

8 kommentarer:

mimmi sa...

Det låter som en bra diskmaskin .. kan man få låna den ;)
Tror tusan att fru löv måste få sätta sig en stund .. så som det har virvlat runt idag :)
Hm .. Inte visste jag att det fanns pingviner här ..men jag ser att du hittade en i alla fall :)

soffie sa...

haha en sån diskmaskin vill jag med ha,var finns det sånna bra:)
tack för en härlig snabb promenad.
tack för kameran guu va du är snäll,bilderna blir jättebra och jag ska fota massor av bilder nu bara jag fixar batterier.
fina bilder :)

soffie sa...

haha en sån diskmaskin vill jag med ha,var finns det sånna bra:)
tack för en härlig snabb promenad.
tack för kameran guu va du är snäll,bilderna blir jättebra och jag ska fota massor av bilder nu bara jag fixar batterier.
fina bilder :)

HUSnrNIO sa...

Det är urhäfigt hur det kan rassla oavbrutet i träden när man är ute. Löv som faller till marken konstant! Hur många löv finns det egentligen frågade dottern häromdagen...! tack så mkt. Hoppas på en bättre natt nu. Dock låter det som att hostan är på g:S Ja ja...

Knalleonsdag sa...

En pingvin, nä en förmodad trasig och kasserad läns.
Trist att folk inte kan ta sig med skräpet hem...men den kan ju också ha slitit sig ifrån båten? Vem vet, bäst att hålla tand för tunga!

Jenny fru & 4 barnsmorsa sa...

Åh fin bild på trädet!
Ja det gör så ont att snyta sig när man är helt röd och öm på näsan :/

Jag försöker komma hur jag ställer in när jag sak fota UTE ^^
Help? :)

Jenny fru & 4 barnsmorsa sa...

Ok då testar jag med P :)

jag lär mig väl till slut får man hoppas :)

Hoppas du får en fin dag idag :)

AnnaKK sa...

Hu, för torr fisk - särskilt om den är torr redan i förpackningen... :-/

Jag fick tag i nåt liknande för ganska länge sen, och sedan dess har jag faktiskt inte brytt mej om att köpa fisk på det viset nåt mer... Man kan ju inte själv se hur den ser ut, men bara att man vet hur den KAN se ut, är ofta skäl nog till att avstå köp! >:-I Finns ju väldans god fisksås också förresten, så man kan ju ta lite mer av den istället! ;-)

Vilken kul pingvin!! :-D Mycket kuligare än fotbollen igår... Hm! Fast vem hade egentligen trott att Sverige skulle kunna sätta så värst många "kulor" mot Holland!? <:-)