16 oktober 2010

Frostnatt!

Usch, inatt har det varit den första minusgradsnatten här utanför. Det har nog varit minusgrader i Karlstad förut, men jag har inte uppmätt några på min termometer förrän i morse :( Det gillar jag inte! Igår fick alla pelargoner komma in i stugvärmen och hyllan jag köpte på Ikea i somras blev lika bra inne med blommorna på sig. Få se nu om de vill sluta blomma...en del är väldigt fina nu, men dom ska ju vila!
 Istäckta pölar är inte det bästa jag vet.. Men det blir intressanta mönster ibland! Här tycker jag mig skönja ett par mystiska ansikten överst. Kanske är det några frusna själar där under som inte kommer ut..?
Jag följde med Sofie ut i skogen förut för att hon ville hitta sina två sista stolpar, så nu har hon också 200 tagna i Friska Karlstads tävling! Hurra! Nu får vi se på tisdag om vi vinner nån resa tíll Barcelona eller om det blir ett par gåstavar..hehe...
Det var värst vad bevakande ögon det var i skogen..här är det någon som tittar på oss! En kameleont kanske?
Och för alla nyfikna: En något snurrig bild på luggen...Nu väntar jag bara på att få tvätta håret själv och grejsa till det som jag vill ha. Frisörer har ju en tendens att få håret att inte ligga som man är van vid... ;) (typ allt framåtkammat...)
Min Ikea-orkidé i två olika tappningar, en med blixt och en utan:
Jag gillar den undre bäst..jag är svag för bilder utan blixt och har den faktiskt mest avstängd, även inomhus!

Nu väntar jag på sonen som ska komma och uppdatera min lilla dator lite med virusskydd och så...sånt är jag tyvärr inte så bra på själv. ;)

Dagens citat:
Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam än att arbeta slarvigt.

 (Spanskt ordspråk)

3 kommentarer:

soffie sa...

wow va fina dina bilder blev från vår skogstur,
å va vackra blombilder.
Å tusen tack så du såg till att jag inte gick vilse idag:)
Ha en goo eftermiddag och kväll

mimmi sa...

Det var kanon fina bilder från eran tur .. den med frost på bladet .. den var min favorit .. och så förstås bilden på efter frissan ;)
Ja det finns många ögon ute i naturen .. även de vi har ;)

Jenny fru & 4 barnsmorsa sa...

åååh vilken fin närbild på¨lövet med frost på :)

Ikväll ska jag se pandorum med maken och Emil.
får se om man kan sova sen :p
Hoppas er lördag vart bra och att kvällen oxå blir det :)
Kraam