13 september 2010

Dejt på stan...

Min förmiddag inleddes med en dejt! Jojomän! En riktig liten goding. Som hette Viggo..och var fem månader! Hans mamma var med också ;), Fröken M, en av mina bloggkompisar. Det är så kul att ha hittat en hel del nya bekantskaper och vänner via nätet. Om man sen träffas irl (i riktiga livet) så märker man ju snart om man är på samma nivå så att säga. Jag till och med höll i bebisen utan att någon av oss fick panik. Tror jag. ;) För första gången var jag på Espresso House, senast jag var inne i den lokalen var det en skivaffär..höhö, det måste varit längesen. Men kul att prova nya ställen. Gott kaffe och goda scones var det. Och trevligt sällskap. Tiden rann iväg fort!

Sen gick jag till Stadsträdgården och träffade Mimmi och tränade på att fota fåglar. Det gick inget vidare, jag lyckas inte få till nån vidare skärpa på flygfäna. Då går det bättre på nära håll, men vem vill sitta och glo på randiga flugor dagarna i ända?
Karlstads Manneken pis?
Inte en fågeljä...el så långt ögat når!
När man fått in bilden i datorn upptäcker man ibland små saker man inte såg i kameran! Ja, randiga flugan såg jag, men ser ni den andra lilla?

Nu har jag varit och mätt lite väggar i nya lägenheten. Som TUR var en vägg tillräckligt lång för att T:s skivsamling ska få rum...den flyttar man inte om i första taget. Han ojar sig redan nu för att flytta den från lägenhet A till B...Själv har jag inte lika många skivor...hehe.

6 kommentarer:

jennifer sa...

du hittade ju "bollen" som jag också fotade :D fina bilder hörru!

Fröken M sa...

Ja, det blev faktiskt helt "nya" burkar för en billig peng ! tur att det inte var mer än totalt tre bokstäver av varje så jag klarade mig med en karta :)
Du har oxå tur ser jag. Skivsamlingen får plats ! Perfa :)
Ha en riktigt mysig kväll ! kram

mimmi sa...

Vi försatte till Mariebergskogen och jisses med ekorrar och hackspettar det var där idag .
Jag har inte hunnit kolla igenom alla mina bilder än men jag tror inte jag fick några bra bilder på de flygfä jag heller :) Jag jag ser den lilla svarta flugan ..eller vad man nu skall kalla den.... mini fluga kanske ?
Ja du har haft fullt upp idag :)
kramizz :)

Morten sa...

Fine bilder på bloggen din.

AnnaKK sa...

Hejsan!

Oj, vad du producerar inlägg om dagarna nu - men man måste ju få användning för sina foton, eller visst!? :-D Tycker dina närbilder på flugor och snäckor och blomster och allt vad det är, är jättefina!!!

Här solade det upp fram på dagen sen, och eftersom de hotar med nya regnområden imorgon så har jag passat på att rasta kameran ganska flitigt i eftermiddag. :-) Återstår dock att se om det blev nåt bra på minneskortet... Ibland bara knäpper man för knäppandets skull, eller nåt!? Hm... Digital-sjuka, antar jag - det är ju gratis och bara till att radera sen!

soffie sa...

vackra bilder å roligt med bloggträff!!!!