07 september 2010

Trökig bok...

Nu har jag läst ut Helene Turstens senaste bok Den som vakar i mörkret. Den var...tråkig. Samma gamla Irene Huss med sin mesiga kock till man och samma intriger i polishuset med en kvinnlig chef som är sur. Ett urvattnat språk och till och med en tråkig mördare som knappt säger nåt...Mäh! Och så står det att Sandared är en stadsdel i Borås! Nääää! Inte då!  

Varför slösade jag bort ett par timmar av mitt liv med att läsa denna...? Jag har läst hennes andra böcker och kanske dom var lika tråkiga.? Jag har nog blivit mer kräsen på senare tid. Jag vill att böcker ska ha ett "driv" i språket, att de ska kunna fånga mitt intresse och inte bara vara som nån slags snabbmat som man stoppar i sig för att tillfredställa den värsta hungern...

Men så sur jag var här då! :P Det är nog surdegsbrödet som får mig sån ;)
Här blir det inget läst mer! Uuu...

Nu ska jag gå och lägga mig med Jonathan Hayes, Heligt blod...få se om den är någe bättre... Hehe...

Den som alltid är arg har också ett jämnt lynne!

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Har faktiskt aldrig läst nåt av henne, men det var kanske lika bra det då!? <:-)

Och även jag vet att Sandrared inte ligger i Borås - men det är väl bara ett (långt) stenkast därifrån, förvisso. Syrran bor där sen i somras... För egen del har jag campat där en gång i ungdomen. :-)

Lambergsfrua sa...

Sandared är INTE Borås, så det så. Deckare är inte min starka sida. Läser inga, men tittar ibland tillsammans med MiML på TV-deckare - men jag gillar dem inte. Allt känns så - tja, overkligt och tillgjort. Alla höjer t.ex. Morden i Midsummer till skyarna. Man kan ju undra varför? Finns inget bättre sömnpiller i världen, enligt min enkla uppfattning.Det pratas och pratas och pratas...
Soliga kramar!

soffie sa...

har gillat de andra böckerna om Irene Huss och även filmerna ,men den hoppar jag då;)
tack för brödet och promenixen!

♥ Carina ♥ sa...

Jag har läst de andra böckerna om Irene Huss och dom har jag gillat. Vi får se vad jag tycker när jag läser den nya :)
Godmorgon!

Viskansdam sa...

Morning!

Vill du få skratta?
Läs då Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av
Jonas Jonasson om du inte redan läst den.
Riktigt rolig och helt galen!

Sandared ligger en mil utanför Borås och genom samhället åkte man förr då ingen motorväg till Göteborg fanns. Jag minns att din syster bodde där och att du och jag en gång blev bjudna på älgstek med röd gele hos henne. Det var fantastiskt gott!

Jag önskar dig en riktigt bra bättre bäst fotardag idag!