11 september 2010

Irrfärd på Ikea!

I förrgår besökte jag ett av våra stora möbelvaruhus (ja, just det, Ikea) som numera också säljer mat (till sambons stora häpnad!). Denna gång hade jag tänkt titta lite på sängarna eftersom vi i samband med flytten tänkte skaffa en ny (alltså, jag har tänkt det länge och nu äntligen gick T med på det). Så - jag gick in på Ikea, tog en gul plastbag (nej, tänkte inte ta min säng och gå...) och travade snällt runt i gångarna med pilarna. Förbi vardagsrum, badrum och restaurangen..och sen började det hänga lampor...och efter dom kommer ju tavlorna och sen är man vid utgången! Vaa? Men, men, sängarna då? Kunde jag ha gått förbi sängarna utan att se dom?

Nä, jag hade helt enkelt gått igenom en genväg (helt omedvetet) och missat sängavdelningen. Puh, bara att traska tillbaka genom byggnaden. Motsols. Mot pilriktningen. Jag kände mig som en trafikförordningsförbryterska! Tur att det inte var rusning...Men jag kom fram till sängavdelningen och klämde lite på dom och gick sen därifrån lika förvirrad som förut. Vilken sort ska man ta? Billigast? Fast? Mjuk...uuu...jag vet inte..

Men jag köpte sex små papplådor! De är bra att lägga grejor i, för nu ska det bli ordning och reda! Tror jag.
Ej från Ikea utan från min balkongtomat!

Morgonens ord:
Den döda fisken följer med strömmen, den levande går emot den.
(passar bra på min Ikea-tripp)

1 kommentar:

mimmi sa...

Ja det är lätt ATT GÅ VILSE PÅ IKEA .. jag gick runt och runt innan jag till slut hittade tillbaka dit man kunde gå ut :)